Jak pokračuje stavba chráněného bydlení pro osoby s demencí v Rajhradě?

V listopadu loňského roku jsme Vás informovali o tom, že byla v blízkosti rajhradského hospice  zahájena stavební činnost směřující k rekonstrukci starých, ještě vojenských objektů nacházejících se v areálu sídla Oblastní charity Rajhrad.  Výsledkem prací by měl být vznik objektu chráněného bydlení s 12 pokoji s příslušenstvím a se zázemím pro 20 osob trpících demencí.

Nyní je už za námi zima a my Vám v naší fotogalerii nabízíme pohled na to, co se mezitím na staveništi událo a jak tato naše stavba zdárně pokračuje… Přesvědčte se sami!

Přestavba objektu je ve velké míře realizována z dotace Regionálního operačního programu Jihovýchod, v souladu s cíli oblasti podpory 11.3.3 Rozvoj a stabilizace venkovských sídel, a je spolufinancována z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Jedná se o projekt č. CZ.1.11/3.3.00/26.01304.

Stavební činnost vykonává společnost S-A-S STAVBY, která vyšla vítězně z výběrového řízení na dodavatele stavebních prací. Předpokládaný harmonogram stavebních prací je rozdělen do čtyř etap, přičemž celá stavba by měla být hotova v srpnu 2014. Rozpočet stavby činí 27 110 398 Kč.