K VÁM

Dobrý skutek do tašky...aneb jak děti ze ZŠ Křepice podpořily hospic

Ředitelka rajhradského hospice Mgr. Jiřina Večeřová dostala tento týden krásný mail z jedné základní školy, o který se s Vámi chceme podělit v tomto článku. K dopisu přidáváme také fotografie, a pokud jste zvědaví, o čem to vlastně celé bude, určitě čtěte dále! :-)

Dobrý den paní ředitelko,

v listopadu jsme se zapojili do mezinárodního eTwinningového projektu Dobrý skutek do tašky, jehož cílem je v rámci charity pomoci vybrané osobě nebo společnosti výrobou a následným prodejem papírových tašek. Starší děti, družina a paní učitelky vyrobily tašky různých velikostí a vzorů, které se prodávaly na vánočním trhu v Nikolčicích, na jarmarku v Křepicích a ještě v křepickém kostele.
        A protože jsme letos už přispěli na pejsky i nemocné děti, výtěžek z prodeje tašek tentokrát  půjde do Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě. Za utržené peníze jsme zakoupili kompletní povlečení na 6 postelí, které věnujeme do oddělení B.

S pozdravem Marcela Fialová, ředitelka ZŠ Křepice

Ke krásnému dopisu už můžeme jen dodat -  ZE SDRCE DĚKUJEME!!!! Za dobrý nápad, ochotu spojit síly a udělat něco pro druhé. Děkujeme dětem i všem učitelům ze ZŠ Křepice!