Letní výlet Vaťáků

Vranov 2017

Školní režim skončil, každý přepnul na letní naladění a naše Vata není výjimkou. Namísto aktivit v klubu nebo u Vatavanu se na pár dní vydali na výlet k Vranovské přehradě.

Celkově se akce účastnilo 16 klientů v doprovodu dvou vedoucích Vranov 2017zařízení. Ty se jim postaraly o pestrý program, který zahrnoval spoustu her a aktivit, jako třeba turnájek v nohejbalu, letní kino, vodních aktivit na paddle boardech a šlapadlách, trénink žonglování, výlet na hrad Bítov a do blízkého okolí.

Klienti si výlet velmi užili, pro většinu zúčastněných je to jediný výlet, kterého se během letních prázdnin zúčastní, ať už z finančních, či jiných důvodů. Pro klienty byl tento výlet dostupný především díky jeho nízké ceně a příspěvku Oblastní charity Rajhrad, která zaplatila ubytování. Klienti se tak mohli podívat do míst, kam by se sami třeba ani nedostali.

I díky takovým výletům vidíme v naší práci smysl a těšíme se z každého úsměvu či děkovného slova od klientů. Nízkoprahové centrum pro děti a mládež VATA Židlochovice se zaměřuje na poskytování důvěrného, bezpečného prostoru a smysluplnému trávení volného času mladým od 11 do 26 let.

Vranov 2017                                    Vranov 2017