Sociální služba je financovaná v rámci projektu „Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji“, registrační číslo CZ.1.04/3.1.00/05.00056, který je financován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

• Název projektu: Zajištění vybraných služeb sociální prevence v Jihomoravském kraji

• Popis projektu: Projekt je zaměřen na zajištění poskytování vybraných sociálních služeb v Jihomoravském kraji, které jsou definované dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, a jejichž potřeba vyplývá ze schváleného Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji na období 2012-2014. Cílem projektu je pomoc cílové skupině plně se zapojit do ekonomického, sociálního a kulturního života společnosti, podpora jejich návratu na trh práce a začlenění mezi ekonomicky aktivní obyvatelstvo. Skupinu tvoří převážně osoby sociálně vyloučené nebo ohrožené sociálním vyloučením, které odpovídá poskytovaná vybraná sociální služba.
  • Podpořená služba: Nízkoprahové centrum pro děti a mládež Vata, Komenského 38, 667 01 Židlochovice

Cílová skupina: děti, mládež a mladí dospělí (15-26 let)

Typ služby: nízkoprahové zařízení pro děti a mládež