hospicová péče

kvalitní péče

o nevyléčitelně nemocné

centrum pro děti

Cílem Charitní pečovatelské služby je:

• poskytovat kvalitní sociální službu, která bude přizpůsobena požadavkům každého klienta
  • pomáhat při zachování kvalitního způsobu života
  • umožnit zůstat klientovi služby co nejdéle v domácím prostředí
  • zachovávat důstojnost a podporovat soběstačnost klienta

V našich červených vozech vyjíždíme za klienty do těchto obcí:

Blučina, Bratčice, Hajany, Hrušovany u Brna, Medlov, Měnín, Modřice, Moravany u Brna, Nebovidy, Odrovice, Omice, Ořechov, Opatovice, Ostopovice, Otmarov, Popovice, Pravlov, Radostice, Rajhrad, Rajhradice, Rebešovice, Silůvky, Sobotovice, Sokolnice, Střelice, Syrovice, Troubsko, Újezd u Brna, Vojkovice, Želešice.

V souvislosti s vizí a požadavky Jihomoravského kraje v péči o seniory a zdravotně znevýhodněné je začátkem roku 2019 realizován projekt „Podpora plánování rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji IV.“ Cílem projektu je zajistit lepší efektivitu péče včetně její dostupnosti a také podporu individuální práce s klientem.

Na základě těchto skutečností došlo k rozšíření provozní doby Charitní pečovatelské služby a zavedení Regionálních karet sociálních služeb do praxe poskytovatelů. Regionální karty budou podrobně definovat obsah konkrétních služeb podle potřeb klientů. O regionálních kartách se dozvíte více na stránkách JMK.