60Nejen rodiny a přátelé těžce nemocných klientů Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa mohou trávit návštěvy svých blízkých v příjemném prostředí kavárny Slunečnice, která byla pro ně znovu otevřena v říjnu 2022. Prostor kavárny jim umožňuje příjemné trávení volného času v přirozeném prostředí.
Do kavárny si najdou cestu i maminky s dětmi, účastníci vzdělávacích kurzů nebo návštěvníci hospicového parku, což posiluje soudržnost mezi nemocnými a zdravými. „Chceme, aby měli naši klienti tu nejlepší péči a cítili se u nás co nejvíce jako doma. Kavárna je dalším prostředkem k tomu, aby nebyli odtrženi od společnosti,“ uvádí Michal Šustr, ekonom Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa.

kavarna

napojovy listek

Otevírací doba:

Pondělí–pátek: 10.00–18.00
 Sobota–neděle: 12.00–18.00

Adresa: Jiráskova 47, 664 61 Rajhrad, přízemí budovy, vstup přímo z parkoviště před hospicem, tel. +420 737 002 048, info@kavarnapokojicek.cz.

Kavárna Slunečnice nabízí bezbariérové prostředí se sociálním zázemím hned vedle školicích prostor Edukačního centra, kde se ročně vzdělává na 1.200 účastníků rozličných kurzů a přednášek.