Oblastní charita Rajhrad

Pečovatel/ka – Chráněné bydlení sv. Luisy

Rajhrad ihned nebo dle dohody výběrové řízení
Kontaktní osoba
Bc. Lenka Salajková

vedoucí Chráněného bydlení sv. Luisy a sociální pracovnice
Tel.: 731 405 543 E-mail: lenka.salajkova@rajhrad.charita.cz

V Chráněném bydlení sv. Luisy poskytujeme seniorům komplexní sociální služby a dlouhodobě se snažíme o vytvoření příjemného prostředí pro důstojný a aktivní život ve stáří. Podporujeme soběstačnost klientů, pomáháme jim zprostředkovat kontakt se společenským prostředím a obnovovat či upevňovat komunikaci s rodinou.

Zkušený tým pečovatelek nyní hledá novou kolegyni/kolegu. Jedná se o práci náročnou, ale najde se v ní každý, kdo dokáže trpělivě vysvětlovat, vidí v péči o druhé smysl a je ochotný klientům naší služby věnovat nejen čas a úsilí, ale i vlídné slovo a úsměv.

Co byste měli o této práci vědět?

• k této práci neodmyslitelně patří zajišťování dopomoci při osobní hygieně, stravování, oblékání apod.;
  • vracíte zpět důstojnost do života našich klientů, a to podporou soběstačnosti, posilujete životní aktivizaci a staráte se o jejich jednoduché denní aktivity;
  • nejste na to sám/sama - je nás na to víc a spolupracujeme;
  • nevyhnete se ani drobné administrativě (vedení výkazu sociální služby).

Co od nové kolegyně či kolegy očekáváme?

• důležitá je vzájemná důvěra (bezúhonnost, morální hodnoty);
  • jedná se o práci, kterou člověk musí dělat rád, a k tomu je potřeba mít hezký vztah k lidem;
  • výhodou i pro Vás je, pokud jste již měl/a možnost pečovat o blízkou osobu nebo jste se s danou problematikou již někde potkal/a;
  • a poslední, ale nezbytné specifikum této práce je, že se jedná o 2směnný nepřetržitý provoz (12hodinová směna denní nebo noční).

Proč odpovědět na tento inzerát?

• stojí to za to se s námi setkat a dozvědět se víc o této práci a ověřit si, že vše, co píšeme, je skutečně pravda;
  • jedná se vskutku o smysluplnou práci v příjemném, atraktivním a přátelském prostředí s nově vybudovanou zahradou;
  • nabízíme plnou podporu stabilního pracovního kolektivu;
  • zajímavé jsou i naše benefity – stravenky, 5 týdnů dovolené, sick days, vzdělávání aj.;
  • můžete nastoupit do pracovního poměru ihned nebo dle domluvy.

Pro bližší informace kontaktujte vedoucí Chráněného bydlení sv. Luisy: Bc. Lenku Salajkovou,
mobil 731 405 543.

E-mail: lenka.salajkova@rajhrad.charita.cz

Těšíme se na Váš strukturovaný životopis, motivační dopis a souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení.