Přispějte na pomoc potřebným až do 30. 4. 2021

Trikralova_sbirka_DEKUJEME_TW_1500x500

Tříkrálová sbírka pokračuje ve své online podobě až do konce dubna!

Přispívat můžete bezpečně a z pohodlí domova.

Bankovní převod

Sbírkový účet:

Variabilní symbol:
77706200

Při platbě bankovním převodem nezapomeňte, prosím, uvést variabilní symbol. Díky tomu budeme vědět, že podporujete přímo Oblastní charitu Rajhrad.

Potvrzení o daru
Platí pro platby bankovním převodem nebo prostřednictvím QR kódu.

117378205_3149896341731461_1898497676234099277_o

Platba QR kódem

200 Kč             500 Kč

200KC 500KC

1000 Kč         Jiná částka

1000KC Neurčená částka

DSCF5152

Dárcovská SMS

Pošlete jednorázovou nebo trvalou DMS ve tvaru:

DMS KOLEDA 30 nebo DMS TRV KOLEDA 30

DMS KOLEDA 60 nebo DMS TRV KOLEDA 60

DMS KOLEDA 90 nebo DMS TRV KOLEDA 90

Na číslo: 87 777

Cena jedné DMS je 30, 60 nebo 90 Kč. Více na www.darcovskasms.cz.

graphics-kings

Přispějte prostřednictvím on-line kasičky

Tříkrálová koleda Vám chce zprostředkovat zážitek z koledování ve virtuálním světě. Věříme, že on-line koledníci Vás potěší stejně, jako by stáli u Vašeho prahu. Přijměte požehnání a vložte do online kasičky svůj příspěvek pro pomoc lidem v nouzi a všem potřebným v jednotlivých službách. Můžete podpořit přímo Oblastní charitu Rajhrad, nebo nechat pole při výběru prádné. Váš dar pak bude rozdělen mezi všechny charity v rámci sítě Charity Česká republika.

Finančním darem s námi pomáháte kvalitně pečovat o pacienty lůžkového a mobilního hospice, klienty Charitní záchranné sítě, klienty Chráněného bydlení sv. Luisy, Charitní pečovatelské služby a pacienty Domácí zdravotní péče. Dále přispíváte k rozvoji služeb a zařízení. Na celorepublikové úrovni pak výtěžek Tříkrálové sbírky pomáhá všem potřebným v jednotlivých službách.

SRDEČNĚ DĚKUJEME!

Záměry využití výtěžku z Tříkrálové sbírky v roce 2021

Výtěžek sbírky je určen na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším lidem v  nouzi všude tam, kam dosáhne pomoc Charity Česká republika. Desetina výnosu sbírky je každoročně určena na rozvojovou a humanitární pomoc v zahraničí.

Výnos sbírky je rozdělen podle pevně daného klíče takto: 65 % vybraných prostředků se vrací charitám, které je vykoledovaly, 15 % je určeno na velké diecézní projekty,     10 % putuje do krizového fondu, odkud jsou uvolněny při mimořádných událostech,   a na pomoc v zahraničí, 5 % využije na své projekty Charita Česká republika, 5 % tvoří zákonné režie sbírky.

Více se o Tříkrálové sbírce dozvíte na trikralovasbirka.cz. Můžete si stáhnout kalendář, PFko nebo požehnání Vašemu příbytku. Sledujte také novinky a průběh aktuální situace. Heslo pro letošní ročník je: virtuálně, ale stále společně! Radost a poselství se dá šířit různými způsoby. A my chceme hledat cestu.

Záměry Oblastní charity Rajhrad:

002412

Zajištění provozu soc. služby, která tvoří nedílnou součást komplexní péče o klienty Oblastní charity Rajhrad, 150 000 Kč.
Odkoupení 4 ks automobilů terénních služeb po skončení leasingu v roce 2021, 520 000 Kč.
Fond pro individuální pomoc, 50 000 Kč.
Rekonstrukce a vymalování Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě, 1 000 000 Kč