hospicová péče

plnohodnotný život

pro lidi s demencí

centrum pro děti

Tříkrálový vinš přinesl své ovoce

Tříkrálová sbírka je krásná tradice, která pomáhá. Posiluje komunitní fungování v obcích, propojuje mladé i starší generace, šíří radost a svým výtěžkem podporuje charitu, čímž zabezpečuje pomoc potřebným přímo v regionu. Letos se nám díky silné podpoře našich příznivců podařilo získat rekordní částku 4 431 276 Kč, kterou použijeme na rozvoj služeb Oblastní charity Rajhrad.

Svým rozsahem a působností je Tříkrálová sbírka významným zdrojem pro charitní projekty. I letos navštěvovaly skupinky koledníčků domácnosti ve svých obcích a zpívaly koledy.  Nosí s sebou i úředně zapečetěné kasičky, kde podporovatelé přispívají libovolnou částkou na projekty charity. Jsme nesmírně potěšeni, že se nám letos podařilo překonat loňský výtěžek. Věnovali jste nám 4 431 276 Kč, díky čemu budeme moct naše služby nejen udržet, ale také rozvíjet, vylepšovat a posouvat dál kvalitativně i odborně.

O záměrech, jak s výtěžkem vynaložíme, naše podporovatele dopředu informujeme. Vše je snadno dohledatelné na našich stránkách. Letos rozvineme působnost pečovatelské služby díky koupi nového auta a hospicové pokoje vybavíme klimatizací, abychom ulevili nevyléčitelně nemocným od potíží, které extrémní horko přináší. Zakoupíme lehátka a vozíky na převoz hospicových pacientů a zabezpečíme stinný prostor v rozlehlé zahradě pro klienty chráněného bydlení.

Děkujeme všem podporovatelům, kteří chtějí svým příspěvkem pomoct potřebným.

Děkujeme také všem, kteří pomáhali při organizaci a vkládají do charitního díla kus sebe.