Děkujeme dobrovolníkům za finanční sbírku pro potřebné
14. března 2021 Aktuálně

Děkujeme dobrovolníkům za finanční sbírku pro potřebné

Roman Koprivňanský, náš terénní sociální pracovník, pomáhá prostřednictvím Charitní sociální sítě lidem bez domova, v akutní tísni či krizi.  

"Moc děkuji dobrovolníkům a naší koordinátorce sbírek a Dobrovolnického centra, Maje Durkáčové, za předání finanční sbírky. 860 Kč putovalo na podporu rodiny v terénu. Dále jsem předal částku 500 Kč matce z Blučiny, která je se dvěma malými dětmi v nouzi. Tyto finance použije na uhrazení potravinářského průkazu, aby mohla nastoupit do zaměstnání. Zbytek peněz ze sbírky jsem předal paní, která má svěřeny do péče děti – vnuka a vnučku. Použije je na nákup potravin pro děti, které já nemohu dodat," komentuje činnost posledních dní Roman.
 
Nedávno také poskytl notebook pro distanční výuku malému Šimonkovi. Jeho maminka, paní Lucie Bartóková Romanovi napsala: "Dobrý den, v příloze zasílám fotku syna Šimonka a ještě jednou děkujeme. Moc si vážím vaší pomoci. Ani nedokážu popsat, jak moc nám to pomůže. Přeji hezký zbytek dne!"
 
A my moc děkujeme našim dobrovolníkům, kteří spojili síly, abychom mohli podpořit další potřebné v nouzi. Děkujeme rovněž dárci z Rajhradu, který poskytl notebook. Vážíme si Vaší štědrosti a ochoty poslat trochu světla do života těm, kteří to aktuálně potřebují.