Návštěvnost Koláče pro hospic předčila naše očekávání
8. října 2020 Aktuálně

Návštěvnost Koláče pro hospic předčila naše očekávání

Včerejší KOLÁČ PRO HOSPIC předčil naše očekávání! Na rovinu? Měli jsme obavu, že kvůli stávající situaci Vás přijde ke stánkům méně. Ale opak se stal pravdou. Přišli jste nás podpořit nejen finančním darem, ale i vlídným slovem, a nás to moc potěšilo a nakoplo do další práce!

DĚKUJEME každému z Vás, kteří jste se zastavili na stánku, nebo jste nás podpořili zasláním příspěvku na sbírkový účet. Téměř ze všech stanovišť koláčky zmizely, někde už odpoledne nebylo co nabídnout a museli jsme zajistit doplnění zásob. Jste skvělí a my si Vaší podpory obrovsky vážíme!

Zároveň DĚKUJEME všem, kdo se na realizaci KOLÁČE PRO HOSPIC podíleli: naší sbírkové koordinátorcce Márie Durkáčové, která do poslední minuty dělala vše pro to, aby sbírka proběhla hladce, našim zaměstnancům, kteří na Vás na stáncích s úsměvem celý den čekali, pomáhali s propagací a rozvozem koláčů v terénu, na recepci, nebo zajišťovali podporu v pozadí. V neposlední řadě také DĚKUJEME našim úžasným dobrovolníkům, kteří pomáhali se vším, co bylo třeba. S organizací, propagací, přípravou vizitek, roznosem letáků, svou přítomností na stáncích... Jste skvělí a jsme moc rádi, že Vás máme! ❤️

Tohle je první děkovná vlaštovka, která k Vám letí. Další budou následovat. Máme radost, kterou na Vás chceme alespoň z části přenést, protože si to zasloužíte. Díky Vám můžeme rozvíjet hospicovou péči v Rajhradě a pořídit zdravotní a ochranné pomůcky, abychom zabezpečili naše pacienty a personál v době pandemie koronaviru. ❤️