Síla pravidelnosti

V pravidelnosti tkví síla, to je známo od pradávna.

Když dlouhodobě zdravě jíme, pravděpodobně se budeme cítit lépe a tělo nám poděkuje. Když si každý den krátce zacvičíme, tělo bude reagovat jinak než při jednorázové aktivitě. Pokud každý měsíc odložíme část peněz z výplaty stranou, můžeme si za nějakou dobu pořídit vysněné auto nebo se podívat na místo, o kterém léta mluvíme.

Když pravidelně posíláme finanční dar organizaci, kterou si zvolíme, může tato instituce nakoupit více ochranných pomůcek, podpořit více rodin, pomoci více pacientům, modernizovat prostředí či pořídit nové přístroje.

Chtěli bychom zdůraznit, že si vážíme každé pomoci bez rozdílu. Díky Vašim darům můžeme kvalitně pečovat o naše pacienty a klienty, a realizovat tak naše poslání.

Pravidelné dárcovství s sebou však přináší řadu výhod:

1. Máme určitou jistotu, že Vaše podpora je dlouhodobá, tudíž můžeme například efektivněji plánovat nákup ochranných pomůcek a prostředků.
  2. Můžeme nepřetržitě rozvíjet a zkvalitňovat jednotlivé služby a zařízení, podporovat více lidí v tísni, pořizovat pomůcky a přístroje pro naše hospicové pacienty a klienty jednotlivých zařízení, pořizovat kompenzační pomůcky, které si lidé půjčují domů, nebo například počítat s rekonstrukcemi a modernizacemi jednotlivých zařízení.
  3. Můžeme plánovat v dlouhodobějším horizontu, ať již jde o počet pacientů, kterým se můžeme věnovat, nebo počet klientů, za kterými jsme schopni vyjíždět v případě terénních služeb.
  4. Každá koruna pomáhá. Pokud navíc přichází na náš účet v pravidelném intervalu, pomáhá o to více
  5. V některých případech bohužel jednorázová pomoc nestačí. Platby od pojišťoven a dalších institucí pokryjí zhruba 50 % našich nákladů. Pokud se budeme moci spolehnout na pravidelný příjem Vašeho dárcovského příspěvku, můžeme se adekvátně postarat i o náš nejcennější kredit, kterým je náš personál. Bez našich odborníků se srdcem otevřeným dokořán by žádná ze služeb nebyla taková, jaká je. Je důležité, abychom pečovali o ty, kteří pečují o Vaše nejbližší. Na našem personálu Oblastní charita stojí a padá.

Výhody pravidelného dárcovství pro Vás:

• Každoročně Vám v případě zájmu zašleme aktuální výtisk výroční zprávy. Dozvíte se tak o naší celoroční činnosti, výsledcích hospodaření a realizovaných projektech.
  • Pokud uvedete svou e-mailovou adresu, obdržíte mezi prvními pozvánku na plánovanou benefiční akci, koncert či jinou charitní událost.
  • V případě, že uvedete své datum narození, obdržíte každý rok osobní (a osobité) přání k narozeninám.
  • Celkovou výši Vašich darů si každý rok můžete odečíst od základu daně. Rádi Vám včas vystavíme darovací smlouvu či potvrzení o daru.
  • V případě zájmu Vás rádi provedeme Domem léčby bolesti s hospicem sv. Josefa a představíme činnost lůžkového hospice, domácího hospice, Domácí zdravotní péče či Charitní pečovatelská služby. V areálu Oblastní charity Rajhrad se rovněž nachází Chráněné bydlení sv. Luisy pro osoby s lehčí až středně těžkou demencí, kde Vás v případě zájmu můžeme rovněž rádi provedeme.

Jak se stát pravidelným dárcem

V první řadě nás neváhejte kontaktovat, rádi se Vám budeme věnovat. Ať již po telefonu, e-mailu, prostřednictvím online setkání či při osobní schůzce.

Telefon: 733 676 404
E-mail: jitka.stefankova@rajhrad.charita.cz

Bankovní převod: 4060027991/6800

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby zprávu pro příjemce, tedy pro nás. Prosíme o zadání adresy, na kterou máme potvrzení zaslat. Dále prosíme o uvedení účelu daru. Pokud se rozhodnete věnovat dar neúčelově, napište do zprávy pro příjemce, že můžeme Váš dar použít na činnost Oblastní charity Rajhrad. Díky tomu budeme moci v pravou chvíli využít finanční prostředky tam, kde budou potřeba. V případě, že chcete darovat pravidelně, nastavte příkaz jako trvalý. Nezapomeňte uvést svůj e-mail, ať Vám můžeme poděkovat výše uvedenými způsoby.

Platba prostřednictvím QR kódu

Běžný účet