Když se potkají lidé, kteří hledí jedním směrem
17. července 2020 Aktuálně

Když se potkají lidé, kteří hledí jedním směrem

Potřebovali jsme do hospice nový mixér, protože ten starý už nějakou dobu dosluhoval. Někteří pacienti nemohou pozřít pevnou stravu, ať už z jakéhokoliv důvodu, a tak je nutné jim jídlo mixovat.

Protože mají někteří z nás osobní zkušenost se společností G21-Vitality.cz a jejich kvalitními mixéry, zkusili jsme se na ně obrátit s prosbou o dar. Reakce byla bleskurychlá a velmi vstřícná.

O pár dní později už jsme si u nás v hospici povídali o tom, jak Oblastní charita Rajhrad funguje, jakým způsobem poskytujeme paliativní péči, a dostali jsme se i k ostatním službám, které nabízíme. Bylo to opět jedno z těch setkání, které pohladí po duši a na které se nezapomíná. A sympatie byly zřejmě vzájemné, protože jsme se domluvili, že zůstaneme ve spojení.

Sestřičky jsou z výkonného mixéru nadšené, protože jim podstatně ulehčí práci. Děkujeme srdečně za vstřícnost i dar a těšíme se na další shledání. Zástupkyně společnosti připravuje z našeho setkání výstup v podobě článku do https://www.g21-vitality.cz/magazin, na který vám sem určitě dáme odkaz.

Máme štěstí na úžasné dárce, a i díky nim se můžeme neustále zlepšovat. DĚKUJEME!