Návštěvy v hospici
2. dubna 2020 Aktuálně

Návštěvy v hospici

Jak víte, jako hospic jsme aktuálně jediným zařízením, které umožňuje návštěvy pacientů. Snažíme se v tomto ohledu za současné situace zabezpečit maximální ochranu pacientů, personálu i vás, kteří své blízké navštěvujete.

Abychom minimalizovali riziko přenosu viru, chtěli bychom zajistit, aby každý návštěvník obdržel před vstupem na oddělení ochranný oblek, který na sobě bude mít po celou dobu návštěvy.

V současné chvíli bohužel nemáme těchto obleků dostatek. Chybí nám jednorázové pláště, čepice, návleky na boty a jednorázové rukavice.

Obracíme se na vás s prosbou. Pokud máte některé z výše uvedených ochranných pomůcek či obleků k dispozici, nebo víte o některé ze společností, kterou bychom mohli oslovit, budeme moc vděční, když nám dáte vědět. 

Čím dříve seženeme dostatek jednorázových obleků, tím efektivněji budeme moci chránit naše pacienty, zaměstnance i návštěvy. Na mnoha místech bohužel tyto obleky nejsou k dostání.

Ochranné obleky/pomůcky nám můžete buď doručit na recepci Domu bolesti s hospicem sv. Josefa, nebo se ozvěte a my si je vyzvedneme ve vašem bydlišti.

Kontakty:

Jana Janoutová: 730 599 752
Email: jana.janoutova@rajhrad.charita.cz 

Lea Vrtílková: 733 676 404
Email: lea.vrtilkova@rajhrad.charita.cz 

Děkujeme a vaši pomoc!